Sat Șendreni, (DN25) nr.3, Galați
72dB
 • Cod marfă: ATT-157
 • Înălțime: 60
 • Lățime: 235
 • Sezon: Iarnă
 • Uzina: LASSA
 • Țara producător: Turcia
 • Indece viteză: H
 • Indece sarcină: 107
 • Brand: Lassa
 • Radius: 18
 • Model: Com Win
 • Grupa mărfurilor: Anvelopa
 • Masa NETTO: 14.798
 • Eficiența consumului de carburant: E

  Eficienta consumului de carburant - Se clasifica de la A (consum redus) la G (consum ridicat). Clasa D nu se utilizeaza. Diferenta dintre clasele A si G este de 0,60 l la 100 de km.

 • Gradul de aderență pe carosabil umed: C

  Gradul de aderenta pe carosabil umed - Se clasifica de la A (aderenta ridicata) la G (aderenta scazuta). Clasele D si G nu se utilizeaza. Distanta necesara opririi intre o anvelopa clasa A si una clasa F este de 18 metri.

 • Nivelul zgomotului la rulare: 71

  Nivelul zgomotului la rulare - O linie-silentios, doua linii-moderat, trei linii-zgomotos. Valoarea numerica indica intensitatea zgomotului in decibeli. O diferenta de 3 db este perceputa dublu ca zgomot.

 • Disponibilitate:

  0 în stoc

Anvelope COMPETUS WINTER Pentru acei care nu vor să compromită performanța 4x4 în condiții dificile pe timp de iarnă Competus Winter, conceput pent...

Citeste mai departe
Anvelope COMPETUS WINTER
Pentru acei care nu vor să compromită performanța 4x4 în condiții dificile pe timp de iarnă
Competus Winter, conceput pentru sol ud și înzăpezit în condiții meteorologice dificile, oferă șansa unui condus controlat conducătorilor auto de 4x4 1și SUV, fără a compromite confortul și aderența vehiculelor lor. Compozițiile standard nu pot menține contactul anvelopei cu solul în timp ce vehiculul traversează straturile de apă formate pe suprafața carosabilă. Datorită structurii celulare a compusului de siliciu prezent în Competus Winter, banda de rulare aderă pe carosabil la traversarea straturilor de apă și zăpadă, conferind elasticitate anvelopei chiar și la temperaturi scăzute. De asemenea, structura canelurilor și canalelor de pe banda de rulare a anvelopelor de iarnă Competus Winter sunt create astfel încât să sporească contactul cu suprafața și să permită eliminarea rapidă a cantităților de apă. Datorită acestor proprietăți, anvelopele Competus Winter au obținut punctaj mare privind criteriile „distanța de frânare”, „aderență pe suprafețe înzăpezite” și „acvaplanare pe suprafețe ude” la testul de evaluare a performanței realizat de TÜV SUD în ianuarie 2010.
Distanță de frânare mică pe orice tip de sol
Pentru a reduce distanța de frânare, contactul suprafeței anvelopei cu carosabilul trebuie mărit. Anvelopele Competus Winter, care prezintă un contact de suprafață mare prin canalele în formă de zig-zag de pe profilul benzii de rulare și structura celulară a conținutului de siliciu din compoziția acesteia, pun pe primul loc siguranța utilizatorilor prin rezultatele obținute privind distanța mică de frânare pe soluri ude și înzăpezite la evaluarea realizată de TÜV SUD.
Diminuarea riscului de acvaplanare pe soluri ude
Pentru a spori capacității de manevrare a vehiculului pe soluri ude, regiunea benzii de rulare trebuie să permită eliminarearapida a apei dintre anvelopă și sol. Profilul benzii de rulare a anvelopei Competus Winter alcătuit din caneluri principale periferice și canale în formă de cruce, reduce riscul de acvaplanare a vehiculului prin prevenirea turbulențelor la traversarea straturilor de apă.
Aderență pe zăpadă
La temperaturi scăzute, anvelopele standard se contractă și își pierd elasticitatea necesară în timpul mișcării. Capacitatea de manevrare pe carosabil a anvelopei se diminuează, iar conducătorul auto pierde controlul asupra vehiculului. Datorită cantității generoase de siliciu din compoziția benzii de rulare, anvelopa Competus Winter își menține elasticitatea chiar și în condiții de temperaturi joase. De asemenea, amprenta anvelopei este creată astfel încât să sporească presiunea la contact și aderența pe carosabil. Datorită acestor proprietăți, anvelopele Competus Winter ating așteptările(...)
Condus confortabil și silențios
Profilul benzii de rulare a anvelopei Competus Winter este special conceput cu ajutorul metodelor tehnologice avansate de proiectare pentru a oferi o călătorie silențioasă și confortabilă. Profilul său, adâncimea benzii de rulare și distanța dintre blocuri previn nivelele înalte de zgomot, asigurând confortul în interiorul vehiculului.
(0)
Toate câmpurile sunt obligatorii

Anvelope asemanatoare