Sat Șendreni, (DN25) nr.3, Galați

Pneuri autoturism Lassa

Lassa

Marca Lassa, care sărbătorește a 41-a sa aniversare ca lider în industria anvelopelor turcești, a fost fondată în anul 1974. Creată de grupul de companii Sabancı Group și partenerii acestora, marca Lassa a fost redenumită Brisa zece ani mai târziu după începerea producției sale în 1978, în urma asocierii cu gigantul japonez, corporația Bridgestone. În prezent, anvelopele Lassa sunt produse cu cea mai nouă tehnologie și în baza studiilor de cercetare și dezvoltare realizate de marca Brisa.

Citeste mai departe

Lumea se mișcă pe anvelope Lassa

Lassa, cu creșterea ei zilnică în industria anvelopelor, își exportă expertiza și experiența acumulată pe carosabilele din Turcia în toată lumea, în principal în Europa, contribuind astfel la economia țării. Produsă de conceptul Brisa, ce deține una din fabricile cele mai mari din lume cu o suprafață de 361,000 m2, marca Lassa oferă utilizatorilor calitatea anvelopelor sale în peste 60 de țări prin sute de distribuitori.

Marca Lassa se dedică calității de top

Marca Lassa, pe linia cererilor piețelor interne și internaționale, oferă produse aprobate de instituții de verificare independente, a căror calitate este certificată prin numeroase premii. Anvelopele marca Lassa au primit Premiul național în materie de calitate (1993) și Marele premiu european în materie de calitate (1996), fiind produse pe baza conceptului de calitate corespunzătoare drumurilor din Turica, cu aprobarea instituției germane de certificare TÜV SÜD. Anvelopele Lassa sunt utilizate cu încredere de consumatori având în vedere testarea lor privind siguranța anterior lansării acestora pe piață.

Anvelopele Lassa urmăresc satisfacția clientului

Una dintre caracteristicile principale ce situează marca Lassa ca lider în producția de anvelope este serviciul perfect oferit clienților. Filozofia corporației Lassa se bazează pe prioritatea de top de a combina produsul perfect cu serviciul perfect. În prezent, conceptul Lassa își menține nivelul de cea mai rapidă și mai de încredere mărci de anvelope prin serviciile obișnuite de vânzare și prost-vânzare oferite.