Sat Șendreni, (DN25) nr.3, Galați

Pneuri autoturism Kama

Kama

S.A. "Nizhnekamskșina" este unul dintre cel mai mari producători de anvelope din Federația Rusă și țările CSI. Compania furnizează în Republica Moldova anvelope Kama. Gama de anvelope este reprezentată de mai mult de 120 de mărimi si modele de pneuri. Unele modele de anvelope au fost elaborate de însuși specialiștii a companiei. Compania dispune de propriul centru științific și tehnic "Kama". S.A. " Nizhnekamskșina " a devenit prima fabrică din Rusia, care a început furnizarea de anvelope pentru echipament de bază, pentru așa brand-uri, cum ar fi Fiat, Volkswagen și Skoda.

Citeste mai departe

Calitate de anvelope Kama a fost evaluată și respectiv confirmată de multe comisii și la multe competiții. În 2012, "Nizhnekamskshina" a câștigat competiția la concurs de nivel național "Leader ecologic în Rusia". În același an liderii de producere a automobilelor din Rusia, companiile "AvtoVAZ" și "GAZ" au onorat S.A. "Nizhnekamskshina" 2 categorii: "Furnizor fidel" și "Furnizor excelent".

În martie 2013, în Sankt-Petersburg a avut loc concurs "100 de cele mai alese companii din Rusia. Ecologie și Management de Mediu". S.A. "Nizhnekamskșina" a devenit câstigătorul acestui concurs.

Directorul întreprinderii, Radii Burganov a primit cel mai mare premiu și titlul de "Ecologist a anului". Într-o astfel de nominație ca "Cel mai bun manager de servicii ecologice", a fost onorat șeful de Protecție a Mediului S.A. "Nizhnekamskshina", d-ul Aidar Beliaev. În sfârșit, doamna Anuza Ahmetzianova a fost recunoscută "Cel mai bun specialist din sferă ecologică". Ea, de asemenea, lucrează la fabrica " Nizhnekamskșina", și deține funcția de inginer de mediu de I categorie.

O astfel de recunoaștere a profesionalismului a întreprinderii arată cât de bine se efectuează corespunderea calității producției. Prin urmare, sunt subsemnate contracte de milioane de dolari pentru furnizarea produse de anvelope la cei mai mari producători don Europa și țările CSI. De asemenea, simpli cumpărători de asemenea din ce în ce aleg anvelope Kama.

"Nizhnekamskshina" este un partener de încredere a centrului Master LUX. Noi furnizam în Republica Moldova anvelope Kama direct de la producător, fără nici un intermediar. Prin urmare, putem oferi clienților noștri doar cele mai bune prețuri. Toate produse livrate sunt certificate și dispun de garanție.