Sat Șendreni, (DN25) nr.3, Galați

Lassa Multiways – este o anvelopă mixtă pentru autoturismele de ultimă generație

Lassa Multiways – este o anvelopă mixtă pentru autoturismele de ultimă generație

Cea mai recentă realizare a corporației Lassa a fost prezentată la expoziția de profil din Kőln în anul 2018. Lassa Multiways – sunt anvelope mixte cu caracter mai degrabă pentru iarnă. Designul benzii de rulare a fost împrumutat de la anvelopele de iarnă Lassa Snoways Era. Noutatea o constituie noua construcție și compoziția amestecului de cauciuc, care au adăugat cauciucului proprietatea de a fi folosit în toate sezoanele.

Lassa Multiways se potrivește de minune iernilor moldovenești. Producătorul a creat-o în primul rând pentru iernile relativ moi și umede, сu temperaturi medii de 5-10 grade. Tocmai în asemenea condiții Multiways își demonstrează cel mai bine calitățile – nu își pierde indicatorii de siguranță în comparație cu anvelopele exclusiv pentru iarnă, funcționează excelent în condiții de zăpadă umedă, și chiar depășesc în privința caracteristicilor de frânare, atât pe carosabil uscat, cât și pe cel umed, o serie de modele Lassa pentru iarnă.

În comparație cu Snoways Era, banda de rulare Multiways a primit mai multe blocuri, care permit procesarea unei cantități mai mari de zăpadă și să elimine mai rapid apa de pe pata de contact.

În același timp amestecul cauciucului și banda de rulare a modelului permit utilizarea anvelopei Multiways pe timp de vară – acestea sunt rezistente la uzură și se răcesc mai eficient, demonstrând la toate capitolele indicatori deloc răi pentru anvelopele de vară. Рiața anvelopelor mixte din Europa a crescut într-un ritm din ce în ce mai accelerat în ultimii doi ani, iar Lassa speră să profite de această cerere aflată în creștere. Lassa Multiways vor fi disponibile în 16 tipodimensiuni de la 165/70 R14 până la 225/40 R18.