Sat Șendreni, (DN25) nr.3, Galați

Lassa LC/T – este o anvelopă mixtă pentru autocamioane, proiectată pentru drumuri proaste

Lassa LC/T – este o anvelopă mixtă pentru autocamioane, proiectată pentru drumuri proaste

Mai trebuie amintit faptul că pentru rentabilitatea transportului de mărfuri o importanță deosebită o are rezistența la uzură și capacitatea de exploatare a anvelopelor? Toată lumea știe că este foarte ușor să greșești la alegere. Specialiștii vă recomandă o anvelopă care este special proiectată pentru condițiile de drum existente în țara noastră – Lassa LC/T.

Lassa LC/T constituie o anvelopă de calitate pentru vară, care este proiectată pentru exploatare la autocamioane în condiții de drumuri proaste.

Моdelul LC/T posedă o carcasă întărită și o rigiditate crescută a talonului, ceea ce crește gradul de manevrabilitate și reacție la acțiunile conducătorului auto și, bineînțeles, durata de exploatare. Anvelopa Lassa LC/T va putea fi exploatată mai mult timp decât o anvelopă obișnuită grație flancului mai larg și a unei benzi de rulare mai adânci. Iar cele mai noi realizări utilizate în sectorul succesiunii canelurilor reduc nivelul de zgomot pe timpul condusului.

În afară de acestea, anvelopa Lassa LC/T este modelată astfel încât să întărească tracțiunea. În acest scop canelurile de pe umărul anvelopei sunt mai largi.