Sat Șendreni, (DN25) nr.3, Galați

Cum influențează calitatea anvelopelor asupra consumului de combustibil?

Cum influențează calitatea anvelopelor asupra consumului de combustibil?

Orice conducător auto are anumite preferințe în ceea ce privește caracteristicile mașinii pe care o deține. În achiziționarea unei mașini oamenii țin cont de anumiți indici și de anumite tipuri de performanță. De exemplu sunt mulți oameni care preferă mașinile cu consum redus de combustibil. Se ține cont în special de cei care stau mult timp în trafic și care își doresc reducerea costurilor aferente plăților lunare. Ei sunt atenți la tot ceea ce implică reducerea acestui cost. Anvelopele și caracteristicile lor influențează întotdeauna consumul de combustibil. Anvelopele Lassa sunt un exemplu de brand a cărui modele de anvelope aduce beneficii asupra consumului total de combustibil al unei mașini.

Ce calități trebuie să dețină o anvelopă?

În funcție de condițiile meteo, anvelopa reacționează diferit. Anvelopa are o aderență mai mică sau mai mare la carosabil și, în funcție de aderență, consumul este și el redus sau nu.

Eficiența consumului de carburant este un indice prezent în specificațiile tehnice din momentul cumpărării. Acest indice este măsurat și arătat prin literele de la A la G. Cel mai bun este A, el reprezentând un indice mic, redus, de consum, pe care oamenii îl doresc în funcție de nevoile personale.

O persoană care are dorința de a merge cu mașină sport, cu viteză mare, va avea cu siguranță un consum mai mare. Deci, fiecare nevoie este reprezentată de un anumit tip de anvelopă și oamenii tind să aleagă ceea ce îi avantajează.

Anvelopele Lassa și caracteristicile lor în ceea ce privește consumul de combustibil.

Anvelopele Lassa sunt de mai multe feluri și ele au calități specifice nevoilor cumpărătorilor. În ceea ce privește indicele de eficiență a consumului de carburant pot să fie alese mai multe feluri de anvelope care, în relație cu celelalte elemente componente, să dăruiască experiența dorită.

Lassa Driveways

Astfel, se poate vorbi despre anvelopele Lassa Driveways, care are un indice din această gamă C. Aceste anvelope sunt din sezonul de vară, au lățime 185, înălțime de 55, Radius 15. Ele au grad de aderență pe carosabil umed C și la fel și indicele de eficientă a consumului de carburant.

Lassa Greenways

Anvelopele Lassa Greenways, sunt, la fel,  anvelope de vară și au un indice al eficienței consumului de carburant C, nivelul zgomotului de rulare fiind 69 db. Deci sunt o variantă silențioasă și care ajută bugetul din punctul de vedere al consumului de carburant. Raportul calitate preț este de luat în seamă, fiind unul bun.

De ce să ții cont?

Pentru a reuși să obțineți rezultatele dorite este bine să:

  • ai o alunecare ușoară pe carosabil – rezistența la alunecare face consumul mai ridicat;
  • conduce într-un mod care să nu consume excesiv combustibil, deci să practici ceea ce se numește „șofat economic”;
  • ții cont de starea în care se află pneurile și să treci o verificare constantă a autoturismului;
  • alege anvelopele potrivite pentru ceea ce vă doriți. Dacă aveți nevoie de reducerea consumului de combustibil, atunci puteți să cumpărați anvelope cu indicele potrivit cu intenția pe care o aveți.