Sat Șendreni, (DN25) nr.3, Galați

Cele mai noi anvelope Lassa Driveways – reprezintă un model cu o listă lungă de calități!

Cele mai noi anvelope Lassa Driveways – reprezintă un model cu o listă lungă de calități!

Vă prezentăm cea mai recentă realizare a concernului turco - japonez Lassa – anvelopele de vară Lassa Driveways. Producătorul a lansat anvelope auto cu caracteristici foarte bine echilibrate: excelentă aderență, rezistente la o uzură prematură și o rezistență redusă la rulare. Testele independente au arătat superioritatea modelului Driveways în comparație cu cei mai apropiați concurenți.

Geometria inovatoare a benzii de rulare a permis reducerea vibrațiilor zgomotoase și a mărit gradul de comfortabilitate. Amestecul cel mai nou al cauciucului anvelopei Lassa Driveways a permis reducerea greutății și creșterea rezistenței la uzură, fapt care a influențat extrem de favorabil indicii economici. Totodată cauciucul în sine și-a păstrat proprietatea de a fi moale.

În plus anvelopele Lassa Driveways sunt eficient protejate de supraîncălzire. Aceste anvelope se adaptează excelent la condițiile de vreme toridă.

Calitățile Lassa Driveways – sunt reprezentate de excelenta manevrabilitate si rezistență la rulare, rezistența maximă la uzură, distanța scurtă de frânare, comportamentul sigur pe carosabil umed.

Anvelopele Lassa Driveways sunt deja disponibile la vânzare.