Sat Șendreni, (DN25) nr.3, Galați

Cele mai noi anvelope Lassa Driveways – reprezintă un model cu o listă lungă de calități!

Cele mai noi anvelope Lassa Driveways – reprezintă un model cu o listă lungă de calități!

Vă prezentăm cea mai recentă realizare a concernului turco - japonez Lassa – anvelopele de vară Lassa Driveways. Producătorul a lansat anvelope auto cu caracteristici foarte bine echilibrate: excelentă aderență, rezistente la o uzură prematură și o rezistență redusă la rulare. Testele independente au arătat superioritatea modelului Driveways în comparație cu cei mai apropiați concurenți.

Geometria inovatoare a benzii de rulare a permis reducerea vibrațiilor zgomotoase și a mărit gradul de comfortabilitate. Amestecul cel mai nou al cauciucului anvelopei Lassa Driveways a permis reducerea greutății și creșterea rezistenței la uzură, fapt care a influențat extrem de favorabil indicii economici. Totodată cauciucul în sine și-a păstrat proprietatea de a fi moale.

În plus anvelopele Lassa Driveways sunt eficient protejate de supraîncălzire. Aceste anvelope se adaptează excelent la condițiile de vreme toridă.

Calitățile Lassa Driveways – sunt reprezentate de excelenta manevrabilitate si rezistență la rulare, rezistența maximă la uzură, distanța scurtă de frânare, comportamentul sigur pe carosabil umed.

Anvelopele Lassa Driveways sunt deja disponibile la vânzare.

10% reducere la ridicarea pneurilor de la depozitul nostru