Sat Șendreni, (DN25) nr.3, Galați

Brisa: o cifră de afaceri de aproape 1 miliard $ în anul 2015

Brisa: o cifră de afaceri de aproape 1 miliard $ în anul 2015

Compania Brisa reprezintă unul dintre liderii mondiali în privința producției de anvelope. Сel mai renumit brand al companiei - Lassa, se bucură de popularitate în întreaga lume, Lassa reprezintă o gamă largă de anvelope pentru autoturisme și autocamioane, SUV-uri, аutobuze și microbuze, pentru tractoare, remorci, combine și alte utilaje agricole.

Compania își propune ca scop atingerea unei cifre de afaceri de 1 miliard $ în anul 2015. Pentru prima dată despre aceste planuri a vorbit directorul general al companiei Hakan Bayman în timpul adunării anuale a acționarilor.

În anul 2014 compania Brisa a împlinit 40 de ani de la data înființării. Iar anul trecut. în 2013, s-au împlinit 25 ani de la unificarea companiilor Sabanci Group și Bridgestone Corporation. Dl. Bayman a subliniat faptul că în cei 25 de ani Brisa a obținut mari succese. De exemplu, portalul actualizat pentru vânzarea anvelopelor a primit distincția Interactive Media Awards.

Treptat, Brisa se apropie de țintele stabilite. Numai în primele trei trimestre ale anului 2013 profitul a crescut la 105% în comparație cu anul 2012. Dacă ritmul de creștere al profitului companiei va continua, atunci cifra de afaceri așteptată de 1 miliard $ în anul 2015 va fi realizată.

În multe privințe creșterea profitului companiei se explică prin calitatea de înalt nivel a produselor realizate. Мulți posesori de autovehicule aleg anvelopele Lassa – unul dintre cele mai renumite branduri ale companiei.